صنایع دستی اصفهان  ,کشی  ,فریت بار به امریکا  ,ایرانسل ارزان  ,دانلود کتاب  ,عطر ادكلن  ,میناکاری  ,ویبره  ,خرید دامنه  ,اخبار روز  ,

سبز مشاور

 mohajerat mohajerat mohajerat .

mohajerat

مهاجرت به آمريكا

مهاجرت به آمريكا


آمريكا يكي از كشورهايي است كه بسياري از مهاجرين را به خود جذب ميكند و بسياري از افراد به دليل شرايط مهاجر پذير آمريكا خواستار مهاجرت به آمريكا و اقامت دائم در آمريكا هستند. در اين مقاله راه هاي مهاجرت به آمريكا و روشهاي مختلفي

كه ميتوان به آن روشهاي ويزاهاي آمريكا را گرفت را توضيح ميدهيم .
به طور كلي بايد بگوييم كه از نظر راه هاي مهاجرت و اخذ ويزا براي آمريكا به دو صورت كلي است
گروه اول ، روشهايي است كه مستقيما به اخذ گرين كارت منجر ميشود و گروه دوم ، روشهايي ميباشد كه بعد از اخذ ويزا و مراجعت به آمريكا ميتوانند براي كسب گرين كارت آمريكا اقدام نمايند .
ابتدا روشهاي گروه دوم را توضيح  ميدهيم . روشهايي كه به اخذ ويزاي آمريكا و در نهايت به اخذ گرين كارت آمريكا ختم ميشود .
-   ويزاي تحصيلي آمريكا يكي از ويزاهايي است كه به شخص دانشجو اجازه ميدهد كه براي تحصيل وارد خاك آمريكا شود . يادآور ميشويم كه اخذ ويزاي تحصيلي آمريكا به منزله اخذ گرين كارت آمريكا نيست ولي اين روشي است كه نهايتا ميتواند به اخذ گرين كارت ختم شود.
-    ويزاي نامزدي آمريكا نيز از ديگر ويزاهايي است كه شخص به درخواست نامزد آمريكايي خود ميتواند وارد خاك آمريكا شود و البته شخص پس از ازدواج ميتواند گرين كارت آمريكا را دريافت نمايد.
-    ويزاهاي كاري آمريكا اين نوع ويزا نيز به شخص اجازه ميدهد كه شخص به طور قانوني وارد خاك آمريكا شود و براي يك كارفرما كار كند . كه در صورتيكه شخص بتواند 6 سال بتواند در آمريكا كار كند و بيمه و ماليات وي توسط  كارفرما پرداخت شود نهايتا به كسب گرين كارت منجر ميشود.
-    ويزاي سرمايه گذاري E2 اين ويزا براي افراد و خانواده هايي مناسب است كه با مبلغ سرمايه گذاري كمتري ميتوانند به آمريكا وارد شوند  و سپس مبلغ سرمايه گذاري را افزايش داده و ميتوانند گرين كارت آمريكا را دريافت نمايند.
گروه دوم روشهاي مهاجرت به آمريكا روشهايي هست كه مستقيما شخص ميتواند گرين كارت آمريكا را كسب كند.
-    ويزاي ازدواج آمريكا ويزايي است كه  شخص ميتواند گرين كارت آمريكا را دريافت كند.
-    ويزاي سرمايه گذاري EB5 ، اين ويزا نيز ويزايي است كه شخص به همراه خانواده ميتوانند گرين كارت آمريكا را دريافت كنند.
-    گرين كارت آمريكا كه از طريق لاتاري شخص ميتواند دريافت نمايد.
گذشته از ويزاهايي كه گفته شد و البته در حالت كلي بيان گرديد بايد ويزاي توريستي را نيز به اين ويزاها اضافه نماييم كه البته ويزاي كوتاه مدت 3 تا 6 ماه ميباشد. البته در حالت عادي اين ويزا تبديل به گرين كارت نميشود.
لازم به ذكر است كه هر كدام از ويزاهايي كه گفته شد در مقالات جداگانه اي توضيح داده شده است كه در صورت تمايل ميتوانيد با كليك كردن بر روي هر كدام از لينكها مطلب مورد نظر را مطالعه بفرماييد.
در صورتيكه در هر كدام از موارد نياز به مشاوره بيشتر داشتيد ميتوانيد با مشاورين موسسه بين المللي راد تماس بگيريد و از مشاوره هاي آنان استفاده نماييد


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ آذر ۱۳۹۵ساعت: ۰۳:۲۶:۲۴ توسط:izadi موضوع:

مهاجرت

كار در سوئد و اخذ ويزاي كاري سوئد


راه هاي متفاوتي براي اخذ اقامت و تابعيت كشور سوئد همانند

ادامه تحصيل و اخذ ويزاي تحصيلي سوئد ، قصد سرمايه گذاري و اخذ ويزاي سرمايه گذاري سوئد و .... وجود دارد كه در نهايت منجر به اخذ اقامت دائم سوئد و دريافت تابعيت سوئد ميشود. در اين نوشتار قصد داريم اخذ اقامت دائم سوئد از طريق اقدام براي اخذ مهاجرت كاري يا  اقامت كاري سوئد را توضيح دهيم .
شغلي كه در كشور سوئد نياز به يك شاغل دارد ميبايستي بر اساس قوانين كشورهاي اروپايي در مدت زمان حداقل 3 ماه در كشور سوئد و بعد از آن در صورت پيدا نشدن متقاضي مناسب به مدت سه ماه نيز در اتحاديه اروپا به صورت رسمي آگهي شود و اگر در اين مرحله نيز فرد مناسبي از كشور سوئد و يا اتحاديه اروپا جهت دريافت اين موقعيت كاري يافت نشد ؛ كارفرما ميتواند نسبت به استخدام افراد غير اروپايي كه مناسب آن موقعيت شغلي است اقدام نمايد. همانطور كه توضيح داده شد ميتوان گفت يافتن كارفرمايي كه قادر به حفظ موقعيت شغلي شما و عدم ارائه آن به افراد واجد شرايط در كشور سوئد و يا كشورهاي اروپايي نباشد كمي دشوار و دور از دسترس به نظر ميرسد . همچنين شرايطي براي اخذ اين گونه اجازه كار در كشور سوئد وجود دارد كه برخي از آنها را در ادامه توضيح ميدهيم .
متقاضي مي بايستي داراي گذرنامه معتبر باشد و بايد بتواند با درآمدي كه از كار آينده خود در كشور سوئد به دست مي آورد زندگي خود را تامين كند ؛ كه اين درآمد بر اساس قوانين سوئد مي بايست در حدود 13 هزار كرون سوئد ( پيش از كسر ماليات ) باشد . براي اخذ اين اجازه نامه متقاضي و كارفرما ميبايستي به صورت همزمان مدارك خود را به اداره مهاجرت تسليم نمايند كه اين كار از طريق تكميل يك فرم صورت ميپذيرد.   شخص متقاضي بايد تقاضاي كار خود را قبل از ورود به سوئد و از كشور خود ارائه نمايد؛ تا بر اساس آن برچسبي روي گذرنامه متقاضي الصاق شود. فردي كه به هر طريقي بتواند در كشور سوئد موقعيت شغلي پيدا كند در واقع توانسته است يك اقامت دو ساله كشور سوئد را دريافت كند كه اين اين اقامت موقت در صورت ادامه كار فرد متقاضي در شغل يافت شده و يا هر شغل جديد ديگري ميتواند تا دو سال ديگر تمديد شود كه در مجموع اين 4 سال كار در سوئد كه ميبايست به صورت قانوني و با پرداخت ماليات همراه باشد اين امكان را براي متقاضي فراهم ميكند كه جهت اخذ اقامت دائم كشور سوئد به عنوان يك شهروند سوئدي اقدام نمايد.
از جمله مزاياي كار در كشور سوئد امكان مهاجرت همزمان خانواده فرد متقاضي يعني همسر و فرزندان زير 18 سال او به كشور سوئد است كه همچنين اين نكته بسيار حائز اهميت هست كه همراهان فرد متقاضي به كار اجازه تحصيل رايگان در مدارس سوئد را فراهم مي آورد. و همچنين همسر فرد متقاضي اجازه كار تمام وقت و قانوني در كشور سوئد را دارد. اگر فرد متقاضي در حين كار به هر دليلي شغل خود را از دست بدهد در يك فرجه سه ماهه فرصت دارد تا شغل جديدي پيدا كرده و اقامت كاري سوئد خود را تمديد نمايد. همان طور كه گفته شد كار در كشور سوئد مزاياي قابل توجه و وسوسه برانگيزي به همراه دارد كه افراد مختلف را از سراسر دنيا جهت اقدام براي اخذ ويزاي كاري اين كشور به خود جذب ميكند كه البته توجه به اين نكته ميتواند شرايط اخذ ويزاي كاري در سوئد را بسيار آسان تر و قابل دسترس تر نمايد. و اين نكته شامل حال كساني ميشود كه قصد اخذ اقامت كاري پس از اتمام دوره تحصيلات خود در كشور سوئد را دارند ؛ بدين معني كه دانشجويان ميهمان و موقت كشور سوئد كه در ابتدا با اخذ ويزاي تحصيلي ( ويزاي دانشجويي ) براي ادامه تحصيل در دانشگاه هاي كشور سوئد و يا براي گذراندن دوره هاي زبان انگليسي كشور سوئد وارد آن كشور شده اند نه تنها پس از اتمام دوران تحصيل خود بلكه تنها پس از پايان يافتن يك ترم تحصيلي خود در كشور سوئد ميتوانند به راحتي و بدون نياز به ترك كشور نسبت به اخذ اقامت كاري كشور سوئد اقدام نمايند. بديهي است كه يافتن موقعيت شغلي مناسب در كشور سوئد در حالي كه فرد داراي فرصت كافي براي جستجو ميباشد و همچنين در كشور سوئد حضور داشته و قادر به انجام مصاحبه هاي حضوري ميباشد و همچنين به عنوان يك فارغ التحصيل از دانشگاه هاي كشور برتر كشور سوئد باشد كاملا قابل حصول و دست يافتني به نظر ميرسد.

براي كسب اطلاعات كافي جهت چگونگي اخذ ويزاي تحصيلي كشور سوئد و همچنين حضور در دوره هاي زبان انگليسي كشور سوئد ميتوانيد به مشاورين ما در موسسه راد حاصل فرماييد و از مشاوره هاي آنان استفاده نماييد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ساعت: ۱۱:۴۲:۰۰ توسط:izadi موضوع: